Red de psicólogos de habla hispana

 

http://www.psicologo.nl/ 

 

       

Voice Dialogue

 

La pagina oficial de Voice Dialogue, Dialogo de Voces, de Hal y Sidra Stone contiene mucha informacion sobre este metodo ademas de una gran cantidad de articulos interesantes que se pueden bajar:

http://www.delos-inc.com/  en http://www.voicedialogue.org

Hal Stone y Sidra Winkelmann ofrecen un texto basico sobre Voice Dialogue.Puede bajar este documento gratuito.

Hal Stone en Sidra Winkelmann bieden een basistekst over Voice Dialogue, die u via onderstaande link kunt downloaden.

 http://www.voicedialogueinternational.com/pdf/Elements.pdf

 

Healing Tao Utrecht

 

René Paul Hagemans, coördinator van het cursus- en meditatiecentrum Avanturijn in het hartje van Utrecht nabij de Domkerk, verzorgt cursussen Healing Tao en Quigong.

In zijn Tao trainingen besteedt René Paul Hagemans (zie foto onderaan) veel aandacht aan het verbeteren van je houding en aan psychische en emotionele zelfbescherming o.a. voor jezelf als individu ten opzichte van groepen waar je deel van uitmaakt. 

Qigong is gebaseerd op heel oude Taoïstische wijsheden en wordt gedaan om de vrije stroming van de levenskracht (Qi) te versterken en dus gezond en vitaal te worden. We gaan op een bewuste en aandachtige manier met ons lichaam bewegen (Gong) zodat je soepeler, gezonder en helderder wordt. Qigong is dynamischer dan bijvoorbeeld hatha yoga en is ook erg geschikt om gezonde en stevige pezen te krijgen. Het bevat veel elementen zoals: structuur, gronding, ontspanning, stroming, intentie, zachtheid, gevoel, spel, genieten en innerlijke eenheid. In elke les ga ik één van deze elementen wat dieper behandelen. 

Vanaf augustus 2014 kun je deelnemen aan de vrije Qigong training of één van de vaste Tao trainingen. Zie voor meer informatie en data van de cursussen op onderstaande links: 

Links : Healing Tao Utrecht   Avanturijn Healing Tao

Adres: Cursuscentrum Avanturijn, Voetiusstraat 3, 3512 JL Utrecht, 
Tel.: 030 - 2331766 - E-mail: rphageman@gmail.com 

 

De Verscholen tuin: meditatie- en cursuscentrum in Deurne

'De Verscholen tuin' is een fraai gelegen meditatie- en cursuscentrum in Deurne, aan de rand van Antwerpen, met een tuin van ca. 7.000 vierkante meter, biologisch-dynamisch geteelde fruit en groenten, onder leiding van Lous Wijn en Luc Monballieu.